Bankár az első nyíregyházi humorista a Showder Klubban

Horváth Gábor „löki a sódert”
Horváth Gábor „löki a sódert”
Nyíregyháza – Horváth Gáborról sokáig nem gondolták volna kollégái, hogy nemcsak a pénzhez, de poénokhoz is ért. Három évvel ezelőtt úgy gondolta a nyíregyházi kötődésű bankár, hogy a pénzügyi világ kihívásai után valahol levezeti a stresszt esténként. Szerencsére nem az Y generációra jellemző legegyszerűbb utat, a mulatozást választotta, hanem a mulattatást.

Horváth Gábor a Komédia Stúdió Humortársulathoz jelentkezett, akik minden évben megrendezik a Humortechnikum elnevezésű versenyt. A határidőből ugyan kifutott, de mivel a társulat művészeti vezetője, Orosz György látott benne fantáziát, elkezdett vele foglalkozni versenyen kívül. Eleinte a társulat budapesti klubjaiban állt színpadra, majd bemutatkozott a Rádiókabaréban, ma már túl van több száz fellépésen, és mentora tanácsára jelentkezett a Showder Klubba is, ahol azonnal szerződést ajánlottak neki, így már egy egész ország megnézheti, hogy egy bankár mennyire vicces a pénzintézet falain kívül.

Horváth Gábor nyíregyházi emlékeit is felidézi a műsorban, de szól arról is, hogy milyen egy vidéki élete a fővárosban. Április 11-én kiderül, hogy mindezt mivel tudja még megfejelni, ugyanis a stand up mellett rapbetétekkel fűszerezi az előadását.

KM
hirdetés