Bánkis autós diákok versenysikerei

Akt.:
: Bakosi Gyula Ádám, Imre János, Papp Zoltán Gyula, Kovács Árpád Első sor: Vasvári Dániel, Sarkadi Gábor, Éberhardt Attila Patrik
: Bakosi Gyula Ádám, Imre János, Papp Zoltán Gyula, Kovács Árpád Első sor: Vasvári Dániel, Sarkadi Gábor, Éberhardt Attila Patrik
Nyíregyháza – A közelmúltban (2018. április 4-6.) rendezték meg Kecskeméten, a Mercedes gyár támogatásával az autós szakmák Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének döntőit.

Iskolánk, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Középiskolája és Kollégiuma tanulói közül 7 versenyző jutott a legjobbak közé, ahova autótechnikus, autóelektronikai műszerész és autószerelő szakmában is tanulót hívtak meg az elődöntőben elért eredményeik alapján. A számokból látszik, hogy a mezőny közel egyharmadát a bánkisok jelentették.
Az autótechnikus szakon ÉberhardtAttila Patrik az előkelő 3. helyezést érte el, Bakosi Gyula Ádám a 9.,Sarkadi Gábor a 10. helyezést szerezte meg. Mindhárman már autótechnikusként tértek haza, hiszen az elért pontszámaik alapján megkapták a jeles technikus bizonyítványt.

img_5450

Az autóelektronikai műszerész szakon Imre János szintén a 3. helyen végzett, Kovács Árpád a 8.,Vasvári Dániel pedig a 9. helyezést érte el. Közülük ketten megkapták a jeles szakmunkás bizonyítványt, Kovács Árpádnak az írásbeli vizsgarészt még teljesíteni kell a hasonló eredményhez.
Autószerelő szakon sikerült a legfényesebb „érmet” megszerezni, hiszen Papp Zoltán Gyula 1. helyezést ért el, büszkén mondhatjuk, hogy ő a legjobb autószerelő a most végzősök közül az országban. Természetesen az ő eredménye is jeles szakmunkás bizonyítványt ér.

Az eredmények mutatják, hogy a tanulók kiváló felkészítésben részesültek, s tudásuk alapján megállják helyüket a munka világában is.

LTL

Címkék: , ,hirdetés