Kisvárda hírei

2013.07.27. 14:32

Múzeumi szombaton, fegyverek, egyenruhák, s hadi szerszámok Kisvárdán

Kisvárda – Április 26–ától rendezik a Főtéri Parti rendezvénysorozatot, mely szeptember végéig minden pénteken és szombaton várja az érdeklődő városlakókat.

Kisvárda – Április 26–ától rendezik a Főtéri Parti rendezvénysorozatot, mely szeptember végéig minden pénteken és szombaton várja az érdeklődő városlakókat.

Kulturális események, színházi előadások, sport és szabadidős tevékenységek, csoportok, egyesületek, ősi mesterségek bemutatásával indult el Felső–Szabolcs központjában a Főtéri Parti rendezvénysorozat.

Sokan vallják, hogy minden program annyit ér, amennyi érdeklődés kíséri. Ez a mostani szombaton, immár 23. alkalommal bebizonyította, hogy nagyon sokan megtisztelték jelenlétükkel, érdeklődésükkel a napi program rendezőit.

Kardok, világháborús fegyverek, egyenruhák és sapkák

Július 27–én a Múzeumi szombaton, délelőtt tíz órától, Dr. Bene János, a nyíregyházi Jósa András Múzeum igazgatójának közreműködésével, fegyverekkel, hadi szerszámokkal és egyenruhákkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. Sokan érdeklődtek az I. és a II. világháborús fegyverek iránt, hiszen kézbe is vehették, s hasznos információkat kaptak Dr. Bene Jánostól.

A Jósa András Múzeum igazgatója mellett természetesen ott voltak a Rétközi Múzeum munkatársai is akik, aktív résztvevői a múzeumi szombatok rendezvénysorozatának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!