Bár vezetett a Szpari, a Rába-partiak fordítottak

Bár vezetett a Szpari, a Rába-partiak fordítottak
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Az esőben ráfáztak a vendégek, pedig több lehetőségük is volt a gólszerzésre.

Amíg a sényői kupameccs résztvevői hidegben, de nem kellemetlen időben rúgták a lasztit, néhány órával később Győrben már más volt a helyzet. Itt Spartacus esőben szeretett volna visszavágni a házigazdáénak a bajnokságban elszenvedett hazai vereségért.

A nyíregyháziak már kedden elutaztak a Rába-partiakhoz és az első félóráig úgy nézett ki, hogy sikerült teljesíteni a tervet. A félidő derekán Kártik Bálint szögelt utáni fejesével előnyhöz jutottak a nyírségiek. Sajnos a játékrész hajrájának kezdetén egy kipattanó utáni lövéssel egyenlítettek a házigazdák.

Ez még nem volt gond, hiszen hátra volt még egy félidő. Bő tíz percig nem sok minden történt,aztán előnyhöz jutottak a győriek. Egy rossz bedobást követően vezetett akciót zártak góllal. Ekkor már rezegni kezdett a léc, rá is kapcsoltak vendégek, a helyzetek alapján meg is volt a lehetőség az egyenlítésre, ám nem ez történt. Fodor Ferenc, Rezes László és Rudolf Gergely sem volt pontos. Kimaradtak a lehetőségek, a ráadásban egy szögelténél Jova Levente is előre ment. Pechjére, mert a megszerzett labdával kontráztak a hazaiak és az üres jó harminc méterről a kapuba találtak.

KM
hirdetés