Bátorban nem ilyen hazai kezdést terveztek

Bátorban nem ilyen hazai kezdést terveztek
© Illusztráció: KM-archív
Nyírbátor – Az NB III. második fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a Nyírbátor.

Egyenlő erők küzdelmével telt el az első bő egy órában. Hiába a nagy meleg, a játékosok mindent megtettek, ami ebben az időjárásban ezen a szinten elvárható volt. Valamivel több hazai lehetőség jellemezte ezt az időszakot. Az Eger a 62. percben egy véleményes ítélet miatt emberelőnybe került és tizenegyeshez jutott, amit értékesített.

Tíz emberrel mindent megpróbált a hazai csapat, de az erőlködés csak kapufára volt elég, egyenlítésre sajnos nem. Hasonlóan az első meccshez, több hibával, védekezési bakikkal és kevés igazi gólhelyzettel nem termett sok babér a hazaiaknak.

Labdarúgás: NB III. Keleti-csoport, 2 .forduló

Nyírbátori FC-Eger SE 0-1 (0-1)

Nyírbátor, 260 néző, v.: Rúsz (Ambrus, Katona B.)

Nyírbátor: Vasas G. – Szegedi, Müller, Tóth M., Vámos (Reznek, a szünetben), Pálinkás, Benkő (Katona Gy., 73.), Boros D., Fenyőfalvi (Bernáth, 87.), Terdik, Bagi. Vezetőedző: Szilágyi Krisztián

Eger: Konyecsik, Galambosi, Farkas K., Gresó (Rjaskó, 78.), Titkó, Lőricz, Pataki Zs., Bohus, Debreceni (Vajda, 60.), Benke (Busai, 67.), Lakatos B. Vezetőedző: Vígh Ferenc

G.: Greskó (64.)

Kiállítva: Boros D. (63.)

Szilágyi Krisztián: – Nem így terveztük az első hazai mérkőzésünket, nem játszottunk jól, a büntető és a kiállítás sem könnyítette meg a helyzetünket. A kiállítás után kezdtünk el focizni, de ez a mai meccsen kevés volt. Nem maradt más hátra, mint gratulálni az Egernek.

Vígh Ferenc: – A helyzetek alapján úgy érzem, megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Tudósított: Balla István
hirdetés