Bea asszonyt nem érdekli a válás

Bea asszonyt nem érdekli a válás
Szomorú-könnyesen zajlott tegnap Gáspárék bontóperének első tárgyalása. Igaz, csak Győzike érzékenyült el, Bea ugyanis nem jelent meg a bíróságon.

Szomorú-könnyesen zajlott tegnap Gáspárék bontóperének első tárgyalása. Igaz, csak Győzike érzékenyült el, Bea ugyanis nem jelent meg a bíróságon, ami anyira felbőszítette a showmant, hogy úgy döntött, kisemmizi a feleségét.

Győző iratok nélkül érkezett a tárgyalásra. A bíró elnézte neki, hogy nem tudja magát dokumentumokkal igazolni, de mivel az alperes nem jelent meg, a nyilvánosságot kizárták a teremből. Győzike körülbelül fél órát töltött a zárt ajtók mögött a bírónővel, majd meggyötört arccal, kisírt szemekkel lépett ki az ajtón.

– Nagyon felzaklattak a történtek. Tizenöt évnyi házasságot kellett összegeznem, ami most véget ért. Mivel Bea meg sem tisztelt azzal, hogy eljöjjön, és a szemembe nézzen, most én is bekeményítek.

Korábbi ígértem ellenére sem adom neki se a házat, se a kocsit. Két oka lehet, hogy nem jött el: vagy taktikázik és több pénzt akar kicsikarni, vagy még mindig szeret. Mindegy, a bíróság kilencven napot adott arra, hogy tanúkat szerezzek Bea ellen, így csak a következő tárgyaláson mondhatják ki jogerősen a válást – mondta Győzike.

A showman legnagyobb fájdalma, hogy a válás után gyermekeit csak heti 48 órában láthatja majd, és nyaralni is csak évente kétszer mehetnek együtt.

– Teljesen tönkrementem, egy senki lettem. A siker szétrobbantotta a családot, szétszakította az álompárt.

Bea asszony elég szűkszavúan reagált arra, hogy miért nem ment el a tárgyalásra.
– Nem érdekel az egész válás, teszek rá! Helyette inkább szépségnapot tartottam, kozmetikushoz és fodrászhoz mentem, és vettem egy kiadós masszázst.

További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

 
hirdetés