Becsapták Becaliékat

Becsapták Becaliékat
© Fotó: nso.hu
Pep-show volt a javából: Pep Guardiola, a Manchester City álomhajóját kormányozva, ötször élhette át a gólörömöt a bukaresti Nemzeti Stadionban. A BL-selejtezőn kedvükre cicázhattak a kutyakomédia helyszínén. Belefért a feledhetetlen gálába, hogy két büntetőrúgást is elbaltázzon a triplázó Sergio Agüero. Ladányi Tóth Lajos jegyzete.


Azt aligha törlik ki az emlékezetükből, amin ország-világ megrökönyödött. A hírhedt klubtulaj, Gigi Becali az 1986-os BEK-győzelem évfordulóján ütős koreográfiát szeretett volna, ezért olyan profi céget bérelt fel, mely referenciaként a Borussia Dortmund 3D-s dizájnját mutatta fel, és gáláns ajánlat gyanánt az első közös munkát ingyen kínálta.

Amint felcsendült a Bajnokok Ligája himnusza, a 45 ezer szurkolóval zsúfolt lelátón hatalmas betűkkel olvasható volt, hogy: DOAR DINAMO BUCURESTI, azaz CSAK A DINAMO BUCURESTI. A Steaua-drukkerek gyanútlanul öltötték magukra a székükre helyezett piros, fehér vagy fekete pólót. Becalit becsapta a Dinamo egyik szurkolói csoportját tömörítő cég.

Szombaton Steaua–Dinamo rangadó lesz. Garantált a bukaresti tűzijáték. A puskaporos hordó begördült a gyepre.

Ladányi Tóth Lajos
hirdetés