Helyi közélet

2013.11.14. 10:05

Körözött BMW a határon

A határellenőrzéskor kiderült, hogy a kilépésre jelentkező férfi által vezetett nagy értékű személygépkocsit a rendőrség körözi - adta hírül a police.hu.

A határellenőrzéskor kiderült, hogy a kilépésre jelentkező férfi által vezetett nagy értékű személygépkocsit a rendőrség körözi - adta hírül a police.hu.A magyar- román államhatár Csengersima Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2013. november 13-án 17 óra 25 perckor egy külföldi férfi az általa vezetett román hatósági jelzéssel ellátott BMW 520 típusú személygépkocsival. Az ellenőrzéskor a határrendészek megállapították, hogy a nagy értékű személygépkocsit a Pécsi Rendőrkapitányság körözi.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai a gépkocsivezetőt a rendőrőrsre előállították, kihallgatták, a járművet lefoglalták és értesítették a körözést elrendelő rendőrkapitányságot - olvasható a rendőrség honlapján.

Címkék#BMW 520

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában