Befolyásolja a külföldi nyaralást a terrorveszély?

Befolyásolja a külföldi nyaralást a terrorveszély?
Nyíregyháza – Molnár József nem önmagát, csak a gyerekeit féltené. – Régebben a sportnak köszönhetően megfordultam néhány volt szocialista országban, most viszont nehezebb félretenni egy utazásra – adta tudtul.

Dorka Dóra épp Törökországba készült az iskolájával, de a merénylet miatt lemondták az utat. – Egy fesztiválon táncoltunk volna, de a többség a itthon maradásra szavazott. Pedig bárhol bármi megtörténhet – vélekedett.

Dorka Dóra

Gerhes Bencét a terrorveszély nem riasztja különösebben. – Lengyelországba készülök egy katolikus ifjúsági világtalálkozóra. Állítólag azt is megfenyegette az Iszlám Állam, de nem rettentünk meg – árulta el.

Gerhes Bence

Hegyes Andrea Korfura indul nyaralni a hét végén a szüleivel, de nem tart semmitől. – Az igazi tűzfészkeket én is elkerülném, de Görögország most nem tűnik annak – fogalmazott.

Hegyes Andrea

Szabó Máté is megválogatná, hova indul nyaralni, bár még soha nem járt külföldön. – Mondjuk Hollandiába szívesen elmennék, és nem hiszem, hogy ott tartani kellene bármitől is – nyilatkozta.

Szabó Máté

Újfalusiné Horváth Ivett szerint régen nyugodtabb volt a világ, ma viszont meggondolja, milyen úti célt választ. – Tavaly Ausztriában voltunk, az idén belföldön nyaralunk, nem keressük a veszélyt – jelentette ki.

Újfalusiné Horváth Ivett

KM-MJ
hirdetés