„Begyógyszereztem magam és beültem az autó volánja mögé” – Öngyilkos akart lenni Győzike a NAV-vizsgálat miatt

Akt.:
„Begyógyszereztem magam és beültem az autó volánja mögé” – Öngyilkos akart lenni Győzike a NAV-vizsgálat miatt
© Fotó: blikk.hu
Budapest – Győzike idegei teljesen felmondták a szolgálatot a NAV-vizsgálat miatt: mint arról korábban beszáloltunk, 50 milliós költségvetési csalás miatt nyomoznak a Romantic egykori frontembere lenne. A házkutatás, a lefoglalt autó és arany, a nagy felhajtás és a börtön fenyegető réme teljesen felőrölték Győzike idegeit.

– Minden bizodalmam odalett, és annyira elkeseredtem, hogy háromszor is öngyilkos akartam lenni. Begyógyszereztem magam és beültem az autó volánja mögé. Mindannyiszor a gyerekek rohantak sírva Beához, hogy szedjen ki a kocsiból. Neki köszönhetem, hogy élek – vallotta be Győzike, akinek felesége vélhetően így megakadályozott egy felelőtlen közlekedési balesetet is.

A család egyébként többször is dobra verte, milyen rosszul állnak a NAV razzia óta: Győzike például azt írta még júniusban, hogy: “A tandíjat sem tudjuk befizetni a gyereknek!”

Meglepő mód a nincstelen Győzike mégis egy bécsi luxusszállodában nyaralt a szülinapján – bár ezt elmondása szerint nem ő, hanem egy tévéstáb finanszírozta.

Forrás: blikk.hu / ripost.hu


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


Fotó: blikk.hu
Budapest - Gáspár Győzőt nagyon megviseli az ellene folyó nyomozás, ezért tollat ragadott és levelet írt a miniszterelnöknek. „Nem mint Győzike, nem mint showman, emberként szólítom meg Önt és kérem a segítségét” – kezdődik Gáspár levele, amelyet abban a reményben adott postára, hogy segítséget k...
hirdetés