Bekapcsoltátok már a fűtést?

Bekapcsoltátok már a fűtést?
Nyíregyháza – Riczu Zoltánné egy nyíregyházi bérházban él, gázkonvektorral melegíti be a lakását. – Most még csak a kisszobában kapcsoltam be a fűtést, egyébként nemrég vett át bennünket a Tigáztól a Főgáz – fogalmazott.

Élesné Molnár Edit egy közel kilencven négyzetméteres családi házban lakik. – Már hetek óta fűtünk, de még nem az egész lakást. Már nekem is a Főgáz a szolgáltatóm – tette hozzá.

Élesné Molnár Edit

Béres László és felesége, Béres Lászlóné az egyedi gázkazánjuknak köszönhetően érik el a hetvenöt négyzetméteres családi házukban a kívánt hőfokot. – Egyikünk sem szeret fázni, így már jó néhány napja fűtünk. Inkább erre költünk, mint gyógyszerre – válaszolták.

Béres László

Béres Lászlóné

Kocsis Antalné egy örökösföldi panelban él, távfűtéses lakásban. A lakóközösség már jóval korábban kérte, hogy indítsák be a szolgáltatást. – Elég hűvös napok vannak mögöttünk, így kollektívan kértük már napokkal ezelőtt a bekapcsolást – válaszolta az idős hölgy.

Kocsis Antalné

Kovács Teodóra Nagyecseden él, családja egy cserépkályha segítségével melegíti fel a százötven négyzetméteres házukat. – Nem igazán szeretem a hűvöset, ezért már egy hónapja fűtünk – válaszolta lapunk kérdésére a fiatal lány.

Kovács Teodóra
KM-TG
hirdetés