Helyi közélet

2015.05.10. 11:22

Lezárt ügy: gázolt, majd elhajtott a sofőr

Bököny - Bíróság elé állítást javasolt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

Bököny - Bíróság elé állítást javasolt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

A frissen lezárt nyomozás adatai szerint egy személygépkocsi sofőrje 2015. március 20-án 14 óra 45 perc körüli időben gyalogost ütött el tolatás közben Bökönyben. A 23 éves nő a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A gépkocsivezető az ütközést követően adatai hátrahagyása és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték a helyszínelést és a gépkocsivezető felkutatását. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen a feltételezett elkövetőt, M. Attila 23 éves bökönyi lakost 2015. május 5-én fogták el. A férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában