Belső képek, videók a Fórumból

Belső képek, videók a Fórumból
Már csak egy nap és megnyitja kapuit a Debrecen Fórum. Önöknek addig sem kell várnia. Tudósítónk a bevásárló központ felé tart. Tizenegy órakor bemutatják, hogy is néz ki Debrecen legújabb bevásárló parkja! Kövessenek minket! KÉPEK:    NYÍLIK A SATURN IS: Hamarosan nyit a Saturn is a Fórumban 2008.11.12. VIDEÓK: Video Video

Szerdán délelőtt a Dexium Kft és az ECE Projektmanagement Budapest Kft képviselői, vagyis a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont építtetői illetve üzemeltetői tartottak sajtótájékoztatót a csütörtöki nyitás kapcsán.

Az ECE ügyvezető igazgatójától, Gyalay-Korpos Gyulától megtudtuk, egy multifunkcionális épületet terveztek, mely elegáns belső térrel várja a vásárlókat. A folyosók tíz méter szélesek, a három szintnek huszonöt méter a belmagassága összesen.

 Kilenc- tíz lift és több mozgólépcső segíti az emeletek bejárását. Cégük az, aki az országban lévő három Árkád üzletközpontot is üzemelteti. Csütörtökön reggel nyolckor nyit ki a 105 kereskedelmi egység, amelyeknek összterülete 31000 négyzetméter. A bérlemények mintegy hatvan százaléka a divattal kapcsolatos, de bent különböző kávézók, éttermek is helyet kaptak.

A parkolást négy szinten oldották meg, s mintegy 750 helyet biztosítottak az autóval érkezőknek. Hahner Klaudia, az ECE centermenedzsere elmondta, már a héten elkezdik a bevásárlóközpont karácsonyi díszbe öltöztetését, mivel egy ekkora komplexum dekorációja tovább tart.

 Az épületben divatbemutatók lesznek, kórusoknak, műsoroknak a színhelyéül is fog szolgálni.

Tutor Lóránttól, a Dexium ügyvezetőjétől pedig megtudtuk, a Fórum teljes egészében 2009 márciusára lesz kész, mivel akkorra fejezik be az önkormányzathoz tartozó színház építését.

Plázák, irodák, villamos Debrecenben

  • Új munkalehetőségek a Fórumban
  • Új pláza nyílik Debrecenben  
  • Nyílik az új bevásárlóközpont  
  • Debrecenben a legnagyobb 
  • Bokrétával ünneplő munkások
  • Színház a Fórumban
  • Idén Fórum jövőre színház is  • hirdetés