Bemutatkozik iskolánk

Bemutatkozik iskolánk
Nyíregyháza – Színes programmal várta a Nefelejcs Óvoda óvodásait és szüleit az orosi Herman Ottó Tagiskola alsós munkaközössége november 21-én.

Borbély Györgyné tagintézmény-vezető kedves köszöntője után a kis elsősök angol dalokkal és mondókákkal teremtettek vidám hangulatot. Ezt követte a negyedikesek német nyelvű bemutatkozása. A tavaly nagy sikert aratott és a városi tévében is bemutatott Herman Ottó emlékműsorból láthattak részletet az érdeklődők, szintén a negyedik osztályosok látványos előadásában.

Ezután a kicsik megismerhették a leendő elsős tanító néniket. A szülők és a gyerekek bebarangolhatták a szépen felújított iskola gyermekközpontú, színes, esztétikus tantermeit.

Megismerkedhettek az elsős tankönyvcsaláddal, majd a tanító nénikkel és szüleikkel együtt játszhattak a Dinasztia Kiadó LÜK (Logika-Ügyesség-Kitartás) képességfejlesztő játékaival. A kellemes délutánért köszönet illeti a főszervező Széll Béláné alsós munkaközösség-vezetőt és a programban aktívan részt vevő pedagógusokat.

– Faragóné Mátrai Zsuzsa tanítónő –
hirdetés