Bemutatkozott a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője

Bemutatkozott a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője
Nyíregyháza – Sajtóreggelit tartott a Nyíregyházi Törvényszék 2019. március 19-én, ahol dr. Nyakó Zsuzsanna, a törvényszék elnöke bemutatta a sajtó képviselői számára dr. Resán Dalma sajtószóvivőt.

A rendezvényen a törvényszék elnöke elmondta, hogy a nemzetközi kapcsolatok erősítése érdekében a törvényszék delegációja a közeljövőben a Szatmárnémeti Törvényszéken tesz látogatást, ahol ismertetik a magyar büntetőeljárás főbb aspektusait, valamint az elektronikus kapcsolattartás körében kialakult magyar gyakorlatot, annak előnyeit és pozitív hatásait a pertartamra nézve.

A szóvivő beiktatását üdvözölte Sterné dr. Deák Andrea sajtószóvivő is, aki hozzátette, hogy a törvényszék kommunikációja mind büntető, mind polgári ügyszakban gördülékenyen működik.

Dr. Resán Dalma örömét fejezte ki a sajtószóvivői megbízásával kapcsolatban, s elmondta, hogy büntető bíróként végzett munkája mellett új kihívásnak tekinti a sajtószóvivői feladatokat. Kiemelte, hogy a sajtóval való jó kapcsolat fenntartása mellett a szóbeli kommunikáció fokozására szeretne különös hangsúlyt fektetni.

– Dr. Resán Dalma, sajtószóvivő –
hirdetés