Bence nagy fordítása

Majoros Bence mindhárom egyéni mérkőzését megnyerte
Majoros Bence mindhárom egyéni mérkőzését megnyerte - © Fotó: Racskó Tibor
Nyírbátor – Sikeresen zárták az évet a nyírbátori asztaliteniszezők, miáltal 7–3-ra legyőzték a Budaörsöt.

Megnyerte idei utolsó mérkőzését, ezzel a tízcsapatos mezőnyben stabilizálta hatodik helyezését a Nyírbátori ASE férficsapata az extraligában. A vasárnapi mérkőzésen a bátoriak hazai környezetben fogadták a Budaörsöt, amely a szabolcsiakhoz hasonlóan a bentmaradásért küzdenek.

Az elején a papírformának megfelelően haladtak a felek, a Budaörs azzal került lépéselőnybe, hogy a párost megnyerte. A fordulatot az hozta, amikor a németországi edzőtáborból a meccsre hazatérő Majoros Bence 0:2-es hátrányból fordított a másik ifjúsági válogatott, Ecseki Nándor ellen. Ezzel vezetett a Nyírbátor 3–2-re, és mivel ebben a körben Varga Zoltán és Bari Csaba is nyert, 5–2-nél szinte eldőlt a meccs. Így aztán a héten betegeskedő Varga megtehette, hogy nem áll ki Ecseki ellen, mert Majoros hozta a kötelezőt, és a végén Bari sikere tette biztossá a hazai győzelmet (7–3).

A sikerrel immár nyolc pontos nyírbátoriak nyugodt tavasz elé néznek, a hangsúly a csapatépítésen lesz.

Férfi extraliga
Nyírbátori ASE–Budaörsi SC 7–3
Majoros B., Varga Z.–Dohnál, Ecseki 0:3, Majoros B.–Dohnál 3:1, Bari–Ecseki 0:3, Varga Z.–Nagy A. 3:0, Majoros B.–Ecseki 3:2, Varga Z.–Dohnál 3:0, Bari–Nagy A. 3:1, Varga Z.–Ecseki 0:3, Majoros B.–Nagy A. 3:1, Bari–Dohnál 3:2.
hirdetés