Helyi közélet

2017.01.30. 09:22

"Átvertek, inkább a tüzépen vásárolok"

Tudom, már lerágott csont, rengeteg embert átvertek a csaló faárusok, sajnos, most mi is a csapdájukba estünk - írja olvasónk.

Tudom, már lerágott csont, rengeteg embert átvertek a csaló faárusok, sajnos, most mi is a csapdájukba estünk - írja olvasónk. Évek óta mindig ugyanattól az embertől vettük a téli tüzelőt. Eddig meg voltunk elégedve, jó fát hozott, az ár is elfogadható volt. Most viszont a fa mennyisége és minősége sem stimmelt, ráadásul többe is került, mint ahogyan azt megígérte a szállító. Hasított akácot rendeltünk, de zömmel ágfát kaptunk. Reklamálásomra megígérte, hogy hoz még egy kocsi fát (kb. 20 mázsát), hogy a jó viszony megmaradjon köztünk. Többször rátelefonáltam, mindig a következő hétre ígérte, hogy hozza. Megfogadtam, hogy ezentúl inkább a tüzépen vásárolok, és ezt tanácsolom mindenkinek, aki nem szeretne ráfizetni az olcsó fára!

- N. Imréné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában