Beoltatod magad influenza ellen?

Beoltatod magad influenza ellen?
Nyíregyháza – Nem vagyok híve az influenza elleni oltásnak, a természetes védekezésben hiszek. Vitaminokat szedek, futok és rétegesen öltözködöm. Eddig bevált – mondta a nyíregyházi Csorba Dóra.

Vascsák Karina már megtapasztalta a vakcina hatását. – Beoltott az orvos, mégis elkaptam az influenzát. Vagy nem használt, vagy a legyengített vírus terített le – jegyezte meg a megyeszékhelyen élő lány.

vascsak

– Szerintem immunrendszer kérdése az egész. A szervezet védekezik akkor is, ha megkörnyékezi a betegség. Nem hiszem, hogy az oltás távol tartaná – válaszolta Nagy Szidónia.

Nagy Szidónia

Polyák Martin Sándor immunrendszere tökéletes. – Még soha nem voltam influenzás, így nem éreztem azt, hogy be kellene oltatnom magam ellene – felelte a megyeszékhelyen élő fiú.

Polyák Martin Sándor

– Beoltattam magam és elkaptam az influenzát, majd nem vettem igénybe az oltóanyagot és egészséges maradtam. Úgy döntöttem, hogy a vitaminokra és a szervezetemre bízom a dolgot – árulta el az újfehértói Bodnár Annamária.

Bodnár Annamária

Szemán Regina még soha nem volt influenzás. – Nagyon ritkán vagyok beteg, akkor is főként arcüreggyulladástól szenvedek. Megpróbálok odafigyelni az egészségemre – tette hozzá az újfehértói lány.

Szemán Regina

KM-CsA
hirdetés