Beperelte a biztosítókat az öncsonkítással vádolt nyírkátai férfi

Beperelte a biztosítókat az öncsonkítással vádolt nyírkátai férfi
© Illusztráció: HBN-archív
Nyírkáta – Sándor mindkét lábát még két éve vágta le a vonat Nyírcsászáriban, az eset előtt több biztosítást kötött meg. Júliusban vádat emeltek ellene csalás miatt, most azonban ő perli a biztosítókat – adta hírül a Bors.

Júliusban emelt vádat az ügyészség a nyírkátai Cs. Sándor ellen biztosítási csalás elkövetése miatt. A vád szerint a 49 éves férfi 2013 novembere és 2014 februárja között összesen tizennégy biztosító társasággal kötött élet- és balesetbiztosítási szerződést azzal a szándékkal, hogy egy későbbi időpontban önmagának szándékosan sérülést okoz, s a biztosítási összegeket – közel egymilliárd forintot – jogosulatlanul felveszi.

A rendőrök szerint szándékosan vágatta le mindkét lábát, a férfi viszont nem ismeri be az ellene felhozott vádakat, sőt, beperelte a biztosítókat, hogy megkapja a neki szerinte jogosan járó pénzt.

A Fővárosi Törvényszék szerdán tart tárgyalást a perben.

Forrás: borsonline.hu


Videó: Börtön vagy kártérítés jár a levágott láb után?

Nyírkáta – Az ország eddig legnagyobb biztosítási ügye, vagy az ország legnagyobb biztosítási csalása. Egy nyírkátai férfi, Sándor az ügy főszereplője, aki két évvel ezelőtt a vonat alá került, és mindkét lábát elvesztette. Sándor korábban majdnem 30 biztosítást kötött, ezért járna neki most a hatalmas összeg. Vagy, ha úgy ítélik meg, hogy csalt, akár 10 év börtön – derült ki a Házon kívül riportjából.

 


Videó: A feleség végignézte, ahogy férje levágatta a lábait a pénz miatt Nyírcsászáriban

Nyírcsászári – Akár 10 évet is kaphat az a csaló, aki a gyanú szerint biztosítási pénzért feküdt egy vonat elé tavaly előtt Nyírcsászáron. Ha nem vették volna észre a csalást, csaknem 1 milliárd forintot fizethettek volna neki a biztosítók. Ehelyett a rendőrség most vádemelést javasol ellene.

 


Azóta két rugós művégtaggal közlekedik s azt mondja: az élet megy tovább!

Nyírkáta – A helyiek nem értik, hogy feküdhet valaki direkt a vonat alá. Furcsa embernek ismerték meg Cs. Sándort.

Egymilliárdért vágatta le a lábait a nyírkátai férfi

Nyírkáta – Több biztosító társaságnál is kötött balesetbiztosítást, majd szándékosan bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán.
hirdetés