Beregdaróci futball – szívből!

Beregdaróci futball – szívből!
A Beregdaróc nem lóg ki a megyei másodosztály Carmo-csoportjából. Olyannyira nem, hogy az újonc futballcsapat a legutóbbi körben – a szezon előtt még a bajnokesélyesek közé sorolt – Tunyogmatolcsot kapta el (3–1), kilencedik helyre tornázva fel magát a táblázaton.

– Nem mondanám, hogy megijedtünk volna a felsőbb osztálytól, minden meccsen odateszik magukat a fiúk, becsületesen küzdenek, hajtanak – Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője. – Sikerült jól kezdeni a bajnokságot, bár volt egy pici hullámvölgy, mégsem voltam elégedetlen, hiszen tudtam, a hozzáállással semmi gond nincs, és a szerencse is mellénk áll hamarosan. Fülöp Károly kollégám, és én is azon vagyunk, hogy valamennyi mérkőzésen tartást adjunk a játékosoknak.

A hétvégi bajnokin sikerült is begyűjteni a három pontot. Úgy érzem,szurkolóinkban sincs hiányérzet, látják az akarást, és a céltudatosságot. Beleizmosodunk a közegbe, és jönni fognak a gólok. Most még kicsit olyanok vagyunk, mint az elsős diák az iskolában. Még kicsit idegenül mozgunk az új helyen, de ahogy tanulunk, úgy leszünk egyre magabiztosabbak

– Koncz Tibor –
hirdetés