Bérelt helye senkinek sincs!

Noha a nyár derekán még valós veszélyként fenyegetett, hogy a többszörös bajnok és kupagyőztes NRK-Nyíregyháza eltűnik a süllyesztőben – az élvonalbeli női röplabdacsapat túlélte a krízist.

Jóllehet, gyakorlatilag a teljes játékoskeret elhagyta a bujtosi csarnokban székelő gárdát, miközben Ludvig Zsolt edző is elköszönt, a klub sziszifuszi munka árán megmutathatja magát a szombati nyitányon. A MÁV Előre ellen idegenben esedékes első csatát immár Kőhalmi Richárd irányításával vívja meg a nyírségi egylet, amely változatlanul számíthat a sportág kiemelkedő egyéniségére, Erdősné Balogh Erikára. Az ő jelenléte a pályán fontos pontokat eredményezhet.


Mindent elkövetnek

– Olyan bajnokság előtt állunk, amely az előcsatározásokat figyelve felettébb kiegyensúlyozottnak ígérkezik – bocsátkozott jóslásba Kőhalmi Richárd, az NRKNyíregyháza trénere. – Az előző évekkel ellentétben jelenleg bajos lenne meghatározni erőviszonyokat: egyes együttesektől meglepetésre lehet számítani, negatív és pozitív értelemben egyaránt, remélem a miénk az utóbbi kategóriába tartozik majd. Célkitűzésünk a 4-6. hely megszerzése, ezért mindent elkövetünk az edzéseken és a mérkőzéseken. A felkészülési időszakban körvonalazódott a kezdőcsapat összetétele, de bérelt helye senkinek sincs! Mondhatom, a fiatalok szépen fokozatosan beépülnek, örömmel tapasztaltuk, néhányukra bátran lehet támaszkodni. Elvégeztük a munkát, amit terveztünk, tiszta lelkiismerettel várjuk az idényt.

– Koncz Tibor –
hirdetés