A Debrecen ellen kezdenek

2019.07.30. 10:05

Megye egyesek ellen hangoltak

A harmadosztályú Sényő megtartotta a főpróbáját.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Sűrű volt az előző hete az NB III.-as Sényő-Carnifex FC-nek, amely szerdán Pallagon vendégeskedett, majd hétvégén két mérkőzéssel folytatta a felkészülést. A Fiumei Viktor, Imrő László edzette gárda szombaton a megye egyes Fehérgyarmathoz látogatott és magabiztos győzelmet aratott, majd vasárnap a szintén megyei első osztályú Mándok otthonában lépett pályára.

A Debrecen ellen kezdenek

A Sényő ezen a találkozón is érvényesítette az osztálykülönbséget. Ez volt a sényőiek főpróbája, jövő hét vasárnap már a DVSC II.-t fogadja az NB III. első fordulójában.

KM

Labdarúgás

Felkészülési mérkőzések

Fehérgyarmat–Sényő-Carnifex 2–7 (1–5)

Sényő: Gagyi – Márton, Szokol (Fabu), Klepács (Bodó), Kelecsényi, Fenyőfalvi D., Lakatos L., Varga, Lizák, Tőkés, Páll (Kapacina K.).

Gól: Barta, Ács, illetve Tőkés 2, Varga 2, Lakatos L., Kapacina K., Orosz (öngól).

Mándok–Sényő-Carnifex 1–4 (1–3)

Sényő: Gazsi – Bodó (Fenyófalvi D.), Boros D. (Márton), Szokol, Klepács, Kapacina K., Barcsay, Kristófi (Lizák), Kapacina V. (Lakatos L.), Fabu (Varga), Hadházi. Gól: Vezdel, illetve Kristófi, Barcsay, Kapacina V., Lizák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában