Besenyődi és fényeslitkei prostit is csíptek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Besenyődi és fényeslitkei prostit is csíptek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: nationalmirroronline.net
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 22-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés közben a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a vezetőt további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból az is kiderült, hogy a 47 éves nyíregyházi sofőr járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy 25 éves helyi férfit, aki 2016. június 22-én egy nyíregyházi étkezde elől eltulajdonított egy kerékpárt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2016. június 22-én a 41-es számú főúton, Besenyőd külterületén tetten értek egy 32 éves nőt, aki szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a baktalórántházi nőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe 2016. június 22-én a Kisvárdai Rendőrkapitányság egy 25 éves fényeslitkei nőt, aki a 4-es számú főút mellett kínálta szexuális szolgáltatásait pénzért az arra közlekedőknek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés