Betonoszlopot döntött egy autó Rozsályban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Keresztbe fordult az úton egy kormot szállító kamion péntek reggel Nyírmada és Gyulaháza között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók erőgép segítségével a szerelvényt az útról levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntek délelőtt Rozsályban, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében a betonoszlop kitört, amely a gépkocsira szakadt. A balesetben senki nem sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd az oszlopot a gépkocsiról leemelték, valamint értesítették a szolgáltatót és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kigyulladt egy családi ház melléképületében lévő fagyasztóláda péntek délelőtt Kemecsén, a Szent István utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

A lerakódott égéstermék gyulladt be egy családi ház kéményében péntek délelőtt Tuzséron, a Váci Mihály utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés