Betörtek egy tiszalöki ingatlanba

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Tiszalök – A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves és egy 25 éves tiszalöki lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2018. szeptember 3-án bementek egy tiszalöki tömblakás első emeleti nyitott teraszajtaján, és onnan egy válltáskát tulajdonítottak el a benne lévő készpénzzel, valamint személyes okmányokkal együtt. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek. A feltételezett tetteseket egy bűncselekmény helyszínéhez közeli biztonsági kamera felvételei alapján rövid időn belül azonosították és lakóhelyeiken elfogták. A rendőrök a sértett iratait és a táskáját a 25 éves gyanúsított lakóháza mögötti nádas területen megtalálták és lefoglalták.

A rendőrkapitányságra előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerő vallomást tettek. A nyomozás adatai szerint a 28 éves férfi további három tiszalöki betörési kísérlettel is megalapozottan gyanúsítható, ezért őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. Társa az eljárás során szabadlábon védekezhet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés