Bevették a tablettát

Bevették a tablettát
© Fotó: resources.festicket.com
David Guetta nagy király. Már akinek. Bizonyos körökben, persze leborulnak a lába elé. A „pultos” több tízezer embernek verette a zenét (?) a Szigeten. Koncz Tibor jegyzete.

Kétszázezer euróért (ennyi a fellépési díja…), a nép üdvözült mosolya közepette. Azon már réges rég kár rágódni, hogy ügyeletes DJ sztárok lépnek fel fő műsorsávban a legnagyobb magyar fesztiválon.

Ezen aligha buktak a szervezők, elvégre csúcslátogatottságról szól a fáma. Az már más tészta, az ugyancsak dérrel-­dúrral beharangozott Rihanna potom egymillió dollárért nyomott egyórás bulit. Olyat, amilyet, ezt is csak úgy, hogy csaknem rimánkodni kellett neki azért, hogy szíveskedjen a színpadra fáradni. Hogy ne csak a tuc-tuc muzsikát áztassuk, a nyáron több metálbanda is fityiszt mutatott a magyar házigazdáknak. A Megadeth vitte a prímet, amely közvetlenül a dunaújvárosi buli kezdete előtt, gyakorlatilag az öltözőből üzent, hogy nem lép fel.

Lett is anyázás. Egyesek nyugodt szívvel bevehetik a sokat emlegetett tablettát, amit a nem érdekel finomabbik változatakor szokás mondani. Nekünk pedig marad a sopánkodás: Amerikában ezt nem merték volna megcsinálni…

Koncz Tibor
hirdetés