Bevont jogsival motorozott a baktai férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Bevont jogsival motorozott a baktai férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 10-én Vásárosnaményban elfogtak egy 29 éves helyi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, mivel egy korábbi tárgyaláson a részére kiküldött szabályszerű idézés ellenére nem jelent meg. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2017. szeptember 10-én Baktalórántházán igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 20 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapították, hogy férfit a Mátészalkai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés