Bezárt a bazár – működik a sorompó a piros háznál

Bezárt a bazár – működik a sorompó a piros háznál

Nyíregyháza – Hétfőn működésbe lépett a piros ház sorompója, ami nem kevés autós számára okozott meglepetést. Így ezen túl, csak azok hagyhatják autóikat a ház udvarán, akiknek birtokukban van a beléptető-kártya, amely a sorompót nyitja.  

Lezárult a piros ház-ügy, mivel hétfőn működésbe lépett a sorompó, ami korlátozza az ott parkoló autók számát. Ez nem kis meglepetést okozott a Nyíregyházán közlekedő autósok körében, hiszen többen ott tervezték a parkolást, ami beléptető-kártya hiányában hétfőtől lehetetlen.

Volt olyan vezető, aki először járt a környéken, és annak a reményében, hogy fizetős parkolóról lévén szó leteheti ott a kocsiját kanyarodott be az udvarhoz vezető úton, de csak tolatás lett a vége. Akik rutinból jöttek a megszokott helyre, azoknak is csalódniuk kellett, és szintén csak tolatás lett a vége. Egyesek reménykedtek abban, hogy egyszer csak felnyílik a „korlát” és vártak egy kicsit, mások pedig, amint meglátták a „zárt kapukat” egyből visszafordultak. A felsorolt esetekből gyakran kaotikus állapot adódott, és a megkérdezett autósok nagy százaléka tanácstalanul tette fel a kérdést: akkor most merre?

Kapcsolódó cikkek:

-K.A.-
hirdetés