Biciklik égtek egy nyíregyházi kerékpártárolóban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Hétfőn tizenegy szabadtéri tűzesethez riasztották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóit. A beavatkozók több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Kemecsén körbálás szalma és farakás égett, amelyet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

Tiszalökön mintegy ezer négyzetméteren égett lakossági hulladék és fanyesedék. A tűzesethez kiemelt riasztási fokozat mellett vonultak Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói, több gépjárművel. A mentést a nyíregyházi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A katasztrófavédelmi mobil labor a helyszínen méréseket végzett, amelyek nem igazoltak egészségre káros koncentrációt. A beavatkozók kettő vízágyúval, hat vízsugárral, kéziszerszámokkal és kettő munkagép segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kerékpártárolóban égtek kerékpárok és egy ágyszivacs hétfőn Nyíregyházán a Vasvári Pál utcában. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, egy vízsugárral avatkoztak be, valamint a tároló mellett lévő lépcsőházak szellőztetését végezték el. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés