Birkózó-vb – Átvették felszereléseiket a magyar versenyzők

Akt.:
Budapest, 2018. augusztus 30. A birkózó-válogatott fotózása 2018. augusztus 30-án a budapesti Körcsarnokban. Az első sorban balról: Varga Ádám, Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség ügyvezető alelnöke, Komáromi Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai alelnöke, Kovács István, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke, Farkas Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség főtitkára, Sleisz Gabriella, Galambos Ramóna, Dénes Mercédesz, Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, Köteles Alexandra, Sastin Marianna, Barka Emese, Szmolka Nikoletta, Ritter Árpád, a női válogatott szövetségi kapitánya, Sike András, a kötöttfogású szakág szövetségi kapitánya, Repka Attila, a kötöttfogású válogatott edzője és Pál Szabolcs, a bíróbizottság elnöke. A hátsó sorban balról: Lám Bálint, Nagy Lajos, a női válogatott edzője, Hadi Gergely masszőr, Szabó László, Andrási József, Korpási Bálint, Szilvássy Erik, Lőrincz Viktor, Kiss Balázs, Bácsi Péter, Lőrincz Tamás, Váncza István, Fritsch Róbert, Lévai Zoltán, Krasznai Máté és Torba Erik.
Budapest, 2018. augusztus 30. A birkózó-válogatott fotózása 2018. augusztus 30-án a budapesti Körcsarnokban. Az első sorban balról: Varga Ádám, Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség ügyvezető alelnöke, Komáromi Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai alelnöke, Kovács István, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke, Farkas Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség főtitkára, Sleisz Gabriella, Galambos Ramóna, Dénes Mercédesz, Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, Köteles Alexandra, Sastin Marianna, Barka Emese, Szmolka Nikoletta, Ritter Árpád, a női válogatott szövetségi kapitánya, Sike András, a kötöttfogású szakág szövetségi kapitánya, Repka Attila, a kötöttfogású válogatott edzője és Pál Szabolcs, a bíróbizottság elnöke. A hátsó sorban balról: Lám Bálint, Nagy Lajos, a női válogatott edzője, Hadi Gergely masszőr, Szabó László, Andrási József, Korpási Bálint, Szilvássy Erik, Lőrincz Viktor, Kiss Balázs, Bácsi Péter, Lőrincz Tamás, Váncza István, Fritsch Róbert, Lévai Zoltán, Krasznai Máté és Torba Erik. - © MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest – Az októberi, budapesti világbajnokságra készülő magyar birkózó-válogatott tagjai csütörtökön megkapták új sportfelszereléseiket és formaruháikat.

A Körcsarnokban a női és a kötöttfogású csapat tagjai vették át ruháikat, köztük azokat a mezeket, amelyek anyaga magyar fejlesztés eredménye, a rajta látható minták szintén magyar tervezők munkái. A szabadfogásúak Lengyelországban edzőtáboroznak, ők később kapják majd kézhez a ruhákat, miként az Európa-bajnoki ezüstérmes Németh Zsanett is, aki most Ukrajnában tréningezik.

A bemutatót csapat- és egyéni fotózással kötötte egybe a magyar szövetség, melynek vezetői, Németh Szilárd elnök, Bacsa Péter, Komáromi Tibor és Kovács István alelnökök is formaruhát öltöttek.

Birkózó-vb - Átvették felszereléseiket a magyar versenyzõk
Barka Emesének, a birkózó-válogatott tagjának haját igazítja a fotós 2018. augusztus 30-án a budapesti Körcsarnokban, ahol a budapesti birkózó világbajnokságra készülő magyar csapat tagjait fotózták az új formaruhában. | MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az eseményen megjelent a 2013-as, legutóbbi hazai rendezésű vb egyetlen magyar aranyérmese, Sastin Marianna is, akit férje – egyben edzője -, Wöller Ákos és féléves kisfia is elkísért. A Vasas klasszisa azt mondta, egyre jobb formába lendül, a következő hetekben Lengyelországban és Fehéroroszországban is versenyez majd, hogy a lehető legjobb állapotban legyen a vb-re.

A világbajnokságot október 20. és 28. között a Papp László Sportarénában rendezik meg.

– MTI –Sporthírek


hirdetés