Bíróság elé áll a nyíregyházi díler, akit Rock lebuktatott

Bíróság elé áll a nyíregyházi díler, akit Rock lebuktatott
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A rendőrség vádemelést javasolt azzal a nyíregyházi férfival szemben, akinek lakásában 190 gramm kábítószert foglaltak le.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. Dezső 27 éves nyíregyházi lakos ellen.

A rendőrök Nyíregyháza, Örökösföld városrészben vonták ellenőrzés alá a férfit 2017. augusztus 23-án. A rendőrök H. Dezső elfogásakor ruházatában 3,4 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak.

A Rock hívónévre hallgató kábítószer kereső szolgálati kutya bevonásával házkutatás tartottak a férfi lakóhelyén, ahol több – kábítószer tárolására használt – rejtekhelyet fedtek fel. A szolgálati kutya által jelzett helyeken közel 190 gramm mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le.

A nyomozás adatai szerint H. Dezső anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árusította a tiltott szereket. A lefoglalt drogok egy részét a rendőrök eladásra előkészítve, kimérve és kicsomagolva találták. A nyomozásban beszerzett szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyagok THC, valamint amfetamin bázist tartalmazó kábítószerek. A rendőrök H. Dezsőt elfogását követően gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozó hatóság a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotók: police.hu
Nyíregyháza - A rendőrök 190 gramm kábítószert találtak a nyíregyházi lakásban. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Dezső 27 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendőrök Nyíregyháza, Örökösföldi városré...
hirdetés