Sport

2014.07.23. 19:09

Fucsovics: eső után győzelem

Csütörtökön német ellenfél vár a nyíregyházi teniszezőre.

Csütörtökön német ellenfél vár a nyíregyházi teniszezőre.A három olaszországi verseny után erre a hétre Németországba tette át székhelyét a nyíregyházi teniszező, aki Oberstaufenben szerepel az előzőekhez hasonló, 35 ezer euró összdíjazású ATP-challengertornán; a borítás ezúttal salakos. Marcit az egyes főtábláján a hatodik helyen emelték ki, és szereplését kedden kezdte volna meg a chilei Hans Podlipnik-Castillo (223.) ellen.

Az eső aztán felrúgta az előzetes programot, így a nyíregyházi teniszező végül szerdán kora délután meccselhetett. Szerencsére a halasztás nem zavarta meg Marcit, aki biztosan, 6:3-ra hozta az első játszmát. Aztán egyre inkább belelendült, és félóra sem kellett ahhoz, hogy 6:1-re nyerjen a chilei ellen.

A következő körben a német Matthias Bechinger (260.) lesz az ellenfél. A tervek szerint csütörtökön délután játszanak majd a felek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!