Bizarr családi tradíció: a család végignézi, ahogy életében először szexel a fiuk? – 18+

Akt.:
Bizarr családi tradíció: a család végignézi, ahogy életében először szexel a fiuk? – 18+
Szingapúr – Egy fotó terjed a neten egy szingapúr családról, ami egy nem mindennapi jelenetet ábrázol: egy fiatal pár szeretkezik az ágyon, miközben a család többi tagja körbeüli az ágyat és figyeli az eseményeket. Ázsiai hírportálok szerint a képet a fiatal férfi bácsikája készítette, és egy szokatlan családi tradíciót ábrázol… Ám a képről azóta kiderült, hogy nem biztos, hogy az van rajta, amit gondolunk.

– A legtöbb embernek ez talán furcsa, de a mi családunknak semmi sem okoz nagyobb büszkeséget, mint hogy megünnepeljünk egy fiút, egy testvért vagy unokaöccsöt, aki életében először szeretkezik” – mondta a nagybácsi. – Mi úgy tekintünk rá, mint az utolsó lépésre a felnőttkorba, és így még azt a különleges pillanatot is láthatjuk, amikor egy új élet megfogan – adtál hírül különböző ázsiai hírportálok.

Mint kiderült, a család nem csöndben ülte végig a nemi aktust, közben tanácsokkal látták el a fiatal fiút, aki azt mondta, először nehezen hatolt be párjába, de az anyja tanácsára lassabban, és nyugodtabban csinálta, így csak sikerült. A nagybácsi hozzátette: – A kép nem sokkal azelőtt készült, hogy elment volna a fiú, és igazán csodálatos jelenet volt.

Sántít a történet?

Ám azóta egy szingapúri portál, a mothership.sg megcáfolta a kép mögött álló történetet: szerintük a fénykép egy 2012-es felnőtt tartalmú film, a Due West: Our Sex Journey című szoft pornó forgatásakor készült fotó.

Forrás: satirenews.co.za / says.com

Címkék: , ,hirdetés