Biztató teljesítménnyel rukkolt elő a Nyírbátor a Kisvárda ellen

Akt.:
Nyírbátori FC vs. Kisvárda Master Good
Nyírbátori FC vs. Kisvárda Master Good - © Fotó: Racskó Tibor
Kisvárda, Nyírbátor – Döntetlenre végződött a Nyírbátor–​Kisvárda edzőmeccs.

Néhány napja még a szaharai hőség miatt kívánhatták pokolba a nyári felkészülést a futballisták, ehhez képest szombat délelőtt szinte felüdülésként hatott, hogy “csak” szimplán meleg volt – Nyírbátorban. A megye három kirakatcsapata közül (a harmadik ugyebár az első osztályból harmadik vonalba száműzött Nyíregyháza Spartacus…) kettő találkozott a soros edzőmeccsen, amelyen az NB II-es Kisvárda Master Good ellen mutatta meg magát az enbé hármas házigazda. A vendégek legutóbb – semleges helyszínen, Abaújszántón –​ öt gólt szerezve gyűrték le a Szparit, ezúttal viszont megálltak egynél.

Ami, persze azt feltételezi, hogy a bátoriak meglehetősen biztató teljesítménnyel rukkoltak elő. Olyannyira, hogy Kovács János legénysége döntetlent csikart ki, és bár ilyenkor azonmód beugrik a megszokott szöveg, miszerint ebből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni – mindazonáltal jó visszajelzése az eddig elvégzett munkának. Alighanem a várdaiak is hasznosnak ítélték a matiné mérkőzést, amelyen tovább formálódhatott a jelentősen átalakult gárda.

KM
Nyírbátori FC–Kisvárda Master Good 1–1 (0–1)
Nyírbátor, 50 néző, v.: Sipos L.

Nyírbátor: Tóth Sz. (Opre) – Lipcsei, Benkő, Ambrusz (Szilágyi K.), Boros, Gál R., Soós T., Fabu (Bagi), Ráti (Esze), Pálfi (Terdik), Pálvölgyi (Baglyos).
Kisvárda: Tarczy – Müller, Graszl, Koronczi, Minczér, Fodor, Erős. Vári, Eszlátyi, Cseri, Hadaró (Koszta M.).

Gól: Szilágyi K., illetve Minczér.
hirdetés