HAON Sziréna

2010.08.21. 09:54

Se ennivaló, se víz, se munka

<p>Melinda egyedül neveli fiát, nincs munkája, nincs kenyere, nincs ennivalója. Le van korlátozva a vize, villanya - írja olvasónk.</p>

Már egy éve nincs munkája, egészsége is megromlott, 28 ezer forintból él fiával, volt férje már több mint hat hónapja nem fizeti a gyerektartást és ennivalóval sem segíti őket. Rosszul alszik, orvosságokat szed, nem tudja, mitévő legyen? Sokszor úgy érzi, nincs kiút, de fiát szereti, és őt nevelni, iskoláztatni kell.

Már eladta a kabátját, kerékpárját, ruháit, a hűtőt, de lehet, az ágyát is el kell adnia, hogy megéljenek. A gáztűzhely életveszélyes, de nincs pénze hogy megcsináltassa. Az önkormányzathoz is hiába fordul, nem segítenek neki. A vásárolt lakást már rég nem tudja fizetni, miből?! 36 évesen napról napra él a nagy bizonytalanságban és nem tudja, merre menjen, mit csináljon hogy munkát kapjon és egy rendes fizetése legyen, mint oly sok embernek. Jó lenne, ha az önkormányzat jobban törődne a gyermekét egyedül nevelő anyákkal és mindenképpen munkát kellene biztosítani nekik.

Melinda becsületes, tisztességes ember és fiát is erre szeretné nevelni, de most segítséget kér, hát akkor kapja is meg a munkát és kenyeret!

Demeter Mária, Hajdúböszörmény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!