BL-selejtező – Marko Nikolic szerint a Vidi nem érdemelt vereséget

Labdarúgó BL-selejtező - Vidi FC-AEK AthénLabdarúgó BL-selejtező - Vidi FC-AEK Athén
Labdarúgó BL-selejtező - Vidi FC-AEK AthénLabdarúgó BL-selejtező - Vidi FC-AEK Athén - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest – “Nem érdemeltünk vereséget, mert amikor egyenlő létszámmal játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél, ugyanakkor emberhátrányban nagy problémáink voltak” – mondta a Vidi FC szerb edzője, Marko Nikolic azt követően, hogy csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti első mérkőzésén a Groupama Arénában 2-1-es vereséget szenvedett az AEK Athéntól.

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Marko Nikolic gratulált játékosainak. Úgy vélte, a Vidi labdarúgói büszkék lehetnek arra, amit a pályán mutattak.

Mint mondta, sohasem kommentál bírói döntést, de Huszti Szabolcs kiállítása igen nehéz helyzetbe hozta csapatát. Az athéni visszavágón nehéz dolguk lesz, de meg fogják próbálni, nincs más esélyük a csoportkörre, mint két góllal nyerni.

Az AEK trénere, Marinosz Uzunidisz szerint nagy győzelmet arattak, ám csapata még nem jutott tovább. Kiemelte, hogy Bakaszetasz kiállításáig jobbak voltak, de a végére idegessé váltak, ezért meg kellett izzadniuk a sikerért.

Hangsúlyozta, hogy a továbbjutáshoz a visszavágón 90 percig jól és koncentráltan kell játszaniuk, nem engedhetnek meg olyan üresjáratokat, mint a mostani meccs utolsó félórájában.

A több mint fél órát emberhátrányban játszó magyar bajnok szerdán 2-1-re kapott ki a görög AEK Athén csapatától, így nehéz helyzetben várhatja a jövő keddi visszavágót, amelyet a görög fővárosban rendeznek.

A párharc győztese a Bajnokok Ligája, vesztese az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel.

– MTI –


Labdarúgó BL-selejtező - Vidi FC-AEK Athén
Budapest - A több mint fél órát emberhátrányban játszó Vidi FC 2-1-re kikapott a görög AEK Athén csapatától a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti, első mérkőzésén a Groupama Arénában, így nehéz helyzetben várhatja a jövő heti visszavágót. Bajnokok Ligája-selejtez...Sporthírek


hirdetés