Közlekedés

2020.08.25. 16:45

Munkálatok Nyíregyházán: inkább válasszunk másik útvonalat

Tovább folynak a munkálatok a Benczúr-Bessenyei terek körüli úthálózat és járdák rekonstrukciója kapcsán.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Benczúr tér nyugati oldalán (Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldal) augusztus 26-tól (szerda) a napi munkavégzések idején 07.00 és 16.00 óra között teljes útzár lesz érvényben. Az utca gépjárművel ezen időszakban kizárólag csak célforgalom miatt lesz megközelíthető. Ezzel egy időben a Báthori utca Benczúr tér felőli vége lezárásra kerül. A normál esetben egyirányú Báthori utca a munkálatok ideje alatt zsákutca lesz, megközelítése a Deák Ferenc utca irányából lesz biztosított két irányú forgalommal, 30 km/h sebességkorlátozás mellett. A korlátozás ezeken a szakaszon várhatóan egy hétig lesz érvényben.

A Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) az útépítési munkálatokat továbbra is szakaszosan, teljes útlezárás mellett végzik, kezdődően a Bessenyei tér 6. számtól a Bethlen Gábor utcáig terjedő területen. Ez a szakasz gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Széchenyi utca – Bessenyei tér 6. sz. közötti szakasz zsákutca, a kétirányú forgalom 30 km/s sebességkorlátozás mellett biztosított, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések vannak továbbra is érvényben.

A Bessenyei tér nyugati oldalán (Móricz Zsigmond Színház felőli oldal), valamint a Benczúr tér keleti oldalán (Jósa András Múzeum felőli oldal) útszűkületre, félpályás lezárásra kell számítani, megállni tilos jelzés, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat!

Köszönjük a gépjárművezetők, az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.

Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.

- Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában