Helyi közélet

2017.09.04. 18:13

IV. Somfesztivál Nagyarban

Nagyar - Hagyományőrző és hagyomány teremtő programokkal várta vendégeit a IV. Nemzetközi Nagyari Somfesztivál szombaton.

Nagyar - Hagyományőrző és hagyomány teremtő programokkal várta vendégeit a IV. Nemzetközi Nagyari Somfesztivál szombaton. A koradélutáni megnyitón Veress Zoltán hívogatta tárogatón a színpadhoz az érdeklődőket, majd Hadiné Guti Ibolya polgármester üdvözölt mindenkit. A helyi óvodások műsora nyitotta meg a hagyományőrzést, amiben a Kokas banda húzta a talpalávalót, majd történelmi bajvívást láthattak a nézők.

A környékbeli népdalköröket Csepregi Éva követte, immár eltérve a népi hagyományoktól, majd néptáncosok adtak pergő ritmusú műsort. Látványos volt a Habiba hastánccsoport bemutatója, ahogy a rendőrség kutyás bemutatója is tapsot aratott. Sihell Ferry és Henna előzte meg Kalapács Józsi rock koncertjét, majd az est fényét a tűzijáték ragyogta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában