Bocsa, darts és fekvenyomás

Bocsa, darts és fekvenyomás
Háromszáz induló a fogyatékkal élők Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei sporttalálkozóján.

Szombaton a nyíregyházi Városi Stadon ad majd otthont a fogyatékkal élők megyei sporttalálkozójának. A szerdai sajtótjákoztatón a rendezeő Nyírsuli Kft. nevében Bartha László ügyvezető üdvözölte a megjelenteket, majd kiemelte, hogy a stadion programjában már évek óta hagyományosan szerepel az ilyen verseny.

– Az egyesület számára fontos, hogy legyenek ilyen versenyek, amelyeket már nagyon várnak sorstársaink és az egészségkárosodott sportolók – hangsúlyozta ki Balogh Zoltánné, a megyei Fogyatékkal Élők Egyesületének elnöke.

Háromszázan neveztek előre

A megyei fogyatékos sportolók szövetsége nevében Szendre Istváné szakreferens üdvözölte a nagyszabású találkozót, majd Dajka László főszervező beszélt a részletekről. Szombaton délelőtt (9:50) a megnyitóval indul a program, amelyre háromszázan neveztek előre, mert a helyszínen erre már nem lesz lehetőség. A résztvevők a következő sportágakban mérhetik össze ügyességüket: 60 m-es síkfutás, lengő teke, sakk, kerekeszékes ügyességi verseny, kislabdahajítás, célbadobás (kosárlabdával), fekvenyomás, bocsa és darts. A versenyek végeztével, 13 óra körül lesz az ünnepélyes eredményhirdetés.

– Mán László –
hirdetés