Tragikus baleset

2020.06.18. 17:10

Nem a traktorral elgázolt kislány halála volt az első sorscsapás, ami a tiszakanyári családot érte

Drámai részletek derültek ki a tiszakanyári család tragédiájáról – írja a Ripost.

Forrás: Google

Mint arról a korábban beszámoltunk, a 14 éves Nórika élete tragikus módon egy pillanat alatt ért véget.

A 14 éves kiskamaszt ugyanis kedden, a település egyik zebrájánál gázolta halálra egy helybeli férfi, miközben Nóri az ebédet vitte haza: a traktorjával elütötte és áthajtott a lányon. Jánosnak egy rokona szólt, hogy a kislányát szörnyű baleset érte. A gyászoló édesapa képtelen felfogni, hogy soha többé nem ölelheti magához féltve szeretett legkisebb lányát, Eleonórát.

A Blikk megtudta, nem ez az első tragédia, amit a családnak el kell szenvednie. Tizenegy évvel ezelőtt a legnagyobb gyermekük, Ricsi belefulladt a Tiszába. A fiú akkor épp annyi idős volt, mint a húga most. A szerencsétlenségről a férj telefonon értesítette külföldön élő feleségét, aki azonnal hazaindult.

Láttam aput, ahogy Nóra mellett ül az úttesten, sírva szólongatta. Könyörgött: Én vagyok az apukád, hallod, drágaságom, ébredj fel, menjünk haza! Hirtelen megrázkódott Nóri keze, majd a következő pillanatban elment. Azt hiszem, a húgom megvárta, míg megérkezik apu, csak utána halt meg...

– mesélte sírva Stefánia (15), a kislány nővére.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában