játékvezetői kurzus

2020.02.11. 11:12

Felfrissülve várják a tavaszi folytatást

A leveleki Váci Mihály Művelődési Ház adott otthont a megyei játékvezetők hagyományos téli frissítő kurzusának. Dr. Jekő József megyei JB-elnök köszöntötte a megjelenteket, majd tájékoztatójában összegezte az őszi szezon tapasztalatait.

Sipos László kuratóriumi elnök beszámolt az alapítvány pénzügyi kondícióiról. Karakó Ferenc FIFA-játékvezető a játékosok védelméről, míg Sándor Csaba NB III.-as játékvezető a büntetőterület kontrolljáról tartott UEFA-DVD-s előadást. Szlomoniczki István NB III.-as ellenőr a technikai zóna felügyeletéről értekezett.

A videótesztben a lesszituációkat kellett elbírálni Takács Ákos NB III.-játékvezető és Benkő Róbert NB III.-as asszisztens felügyelete mellett. Dr. Jekő József a mentorokat tájékoztatta az aktuális teendőikről. Vad II. István FIFA-játékvezető az előnyszabály alkalmazását boncolgatta. Ficze István megyei ellenőr az általa is készített videófelvételek tanulságait elemezte. A szabályismereti tesztet Szilágyi Norbert megyei instruktor ko­or­dinálta. Minden résztvevő kellőképpen felkészült szellemileg a tavaszi folytatásra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában