BOON-ÉLŐ – Videó: Magyar Kupa – DVTK Jegesmedvék vs. Ferencvárosi TC 5-1

Akt.:
BOON-ÉLŐ – Videó: Magyar Kupa – DVTK Jegesmedvék vs. Ferencvárosi TC 5-1
Miskolc – Szerdán a DVTK Jegesmedvék gárdája a Ferencvárosi TC csapatát fogadta Miskolcon, a Népkerti Jégcsarnokban a jégkorong Magyar Kupa elődöntőjében. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Jegyzőkönyv

 

DVTK Jegesmedvék – Ferencvárosi TC
5-1 (1-0, 3-1, 1-0)

Miskolc, 885 néző. V.: Nagy A., Kókai (Kis-Király, Soltész).

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Leppanen (1), Kiss-Rusk, Magosi, Galanisz 1 (1), Miskolczi 1 (1) – Berta (1), Rantanen, Pavuk (1), Tóth G., Vas – Joe 2, Láda B., Hajós, Kulmala 1 (2), Tóth A. (1) – Vojtkó, Bernáth, Köllő, Ritó, Albert T. – Kiss B. (kapus). Vezetőedző: Mikael Tisell.

Ferencvárosi TC: Sevela – Hietamaki, Jászai, Tendler, Dubek, Fliszár –Jabornik, Korbuly, Kovács V., Németh A. 1, Shupe – Owen (1), Tuominen (1), Bödök, Roczanov D., Farkas L. – Tóth R., Könczei, Rafaj, Virág – Pleszkán (kapus). Vezetőedző: Greg Lindqvist.

Kiállítások: 2 perc, illetve 8 perc.

Mikael Tisell: – Jól játszottunk és szinte alig adtunk lehetőséget a Fradinak a gólszerzésre. Az idő múlásával egyre jobban belelendültünk és örülök annak is, hogy a második harmadot felpörgettük, ezzel pedig eldöntöttük a párharcot. Már készülünk a döntőre.

Greg Lindqvist: – A csapat mindent megtett, de ez ennyire volt elegendő. A középső harmadban volt egy kifejezett jó periódusunk, a végén azonban két gólt kaptunk és innen már lehetetlen helyzetbe kerültünk.Miskolc - Az elődöntőben a piros-fehérek a zöld-­fehérekkel csapnak össze a Népkertben szerda este. A DVTK Jegesmedvék – Ferencvárosi TC Magyar Kupa-elődöntőnek a miskolci jégcsarnok szerdán 18 óra 30 perctől ad otthont. A második – Ez a hét nálunk a kupáról szól – „jelentette” lapunknak Nagy Á...

Miskolc - Ráadásos győzelemmel fejezte be az alapszakaszt a DVTK Jegesmedvék hokicsapata. A jégkorong Erste Liga keretében az alapszakasz utolsó fordulójának egyik meccsét tegnap este játszották a miskolci jégcsarnokban, a DVTK Jegesmedvék a Dunaújvárosi Acélbikákat fogadta. A két szakvezető „öss...
hirdetés