Ötletes programok

2020.03.06. 11:25

Jelmezkavalkád a szerelmesek napján

Ötletes programok vártak a kölcseys diákokra Valentin-napon.

Kreativitásban és vidámságban nem volt hiány

Forrás: Iskola

Ötletesebbnél ötletesebb jelmezekkel népesült be februárban a Kölcsey-gimnázium, a diák­önkormányzatnak köszönhetően ez a nap a színek kavalkádja is volt. A DÖK új elnökének, Tar Szabolcsnak köszönhetően a színek jelentést is nyertek a Valentin-napi farsangon: a vörösbe öltözött diákok azt jelezték, hogy komoly párkapcsolatuk van, s azt üzenték a világnak, manapság is fontos az elköteleződés, a hűség vállalása. A szürkébe öltözöttek nyitottak az új kapcsolatra, a fehér szín szimbolikája pedig, hogy viselője még kivár, keresi a nagy őt.

Kreativitásban és vidámságban nem volt hiány
Fotó: Iskola

Szív küldi szívnek

A következő ötlet szintén a diákönkormányzat kreativitását tükrözte: a Szív küldi szívnek dobozba bárki bedobhatta üzenetét a választottjának, a barátjának, a csoport- vagy évfolyamtársának, esetleg egy titkos kiszemeltnek. Az üzenetváltás nem korlátozódott a diákokra, a tanárok is kaphattak szívhez szóló sorokat. A diákok jókat nevettek az üzenetek láttán, íme, néhány közülük: „Édesem, Te vagy a krémesem!”; „Gyere át az életemen!”; „Ezzel a szolgáltatással tudatom veled, hogy Te vagy a tökély számomra.”; „Jobb vagy, mint egy matekdolgozat!”; „Ne szublimálj, keress!”; „Négy éve ülök melletted, és még észre sem vettél.”; „A világ legjobb osztályfőnökének: köszönjük, hogy van nekünk.”

- Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában