Borult a Szpari programja

A pálya használhatatlansága miatt elmarad a labdarúgó NB II. Keleti-csoport ötödik fordulójában, szombatra kiírt REAC–Nyíregyháza Spartacus rangadó.

Az utóbbi napok szélsőséges időjárása, főként pedig a folyamatos esőzés következtében játékra alkalmatlanná vált a rákospalotai egyesület létesítménye. Így hiába hangolt nagy erőkkel a Szpari a mérkőzésre – változtatni kellett a menetrenden.

Kedden pótolják a találkozót?

– Teljes mértékben felborult a tervezett programunk – morfondírozott Brekk János, a Nyíregyháza Spartacus edzője. – Logikusnak tűnhet, hogy a meccs helyett edzést vezényeljünk, a játékosok azonban nem erre készültek, ezért szombaton szabadnapot kaptak, illetve ha már így alakult, elutazunk és közösen megtekintjük a Diósgyőr–Bőcs bajnokit.

Vasárnap délelőtt gyakorlás lesz a stadionban, majd hétfőn délután ismét. A következő két napot arra fordítjuk, hogy kijavítsuk az Orosháza ellen 5–1-re megnyert meccsen tapasztalt védekezési hibákat.

Mindeközben a két klub megegyezett az összecsapás új időpontjáról, eszerint szeptember 14-én, vagyis kedden 18 órakor pótolnák a találkozót. Ehhez azonban még a Magyar Labdarúgó Szövetségnek is áldása is szükséges…

– Koncz Tibor –
hirdetés