Borza László, a Nagykálló új edzője

Akt.:
Dán
Dán
Borzasztóan szüksége van a Nagykállónak a jó szereplésre – Borza Lászlóval megvalósíthatja. A megyei első osztályú futballcsapat ugyanis a tizennegyedik, vagyis ,,életveszélyes,” helyen táborozik. Nem mellékesen, az újonc együttes számára balul elsült ősz idényt edzőváltás tette még cifrábbá.

Előbb a feljutást elősegítő Budaházi László, majd a játékosként is bevetett Dán Attila próbálta kihúzni a csávából a gárdát, most pedig ismét változott a felállás. Dán Attila feladatköre tavasszal a pályára korlátozódik, a remélt feltámadást friss ,,igazolással” érheti el a Kálló, mégpedig Borza Lászlóval a kispadon.

A tréner az elmúlt időszakban a megye kettes Nyíribornyt irányította, számára nyilvánvaló előrelépés a januárban hivatalossá vált megbízatása. Egyértelmű, ugyanezt várják az elöljárók is a kerettől.

– Az elmúlt két évben nagyon sok tapasztalatot szereztem, ezúttal még komolyabb kihívás előtt állok – nyilatkozta a döntés kapcsán Borza László. – A nagykállói vezetőség új alapokra helyezte a futballt a városban, azt gondolom, itt megteremtették annak lehetőségét, hogy amit az ember korábban, aktív játékosként gyakorlatban tapasztalt, illetve edzőként elméletben tanult, átadhassa a csapat tagjainak. Minden adott a fejlődésre, reméljük a legjobbakat. Neveket egyelőre nem mondhatok, annyit azért elárulhatok: amennyiben a terveink szerint alakulnak a dolgok, a télen magasabb osztályból érkezett játékosokkal kiegészülve, és persze a régiekre támaszkodva a középmezőnyt célozzuk meg a bajnoki folytatásban.

– Koncz Tibor –
hirdetés