Nyíregyháza hírei

2014.01.23. 10:35

Jobbik-sajtótájékoztató | Ne féljünk dönteni a sorsunkról!

Nyíregyháza – Kimondjuk és megoldjuk a problémákat! Így hangzik a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2014-es választási szlogenje – kezdte ifj. Földi István országgyűlési képviselő-jelölt, majd „kimondta”: a rendszerváltás óta eltelt 24 év politikája oda vezetett, hogy a magyarok sokasága nem mer vagy nem akar véleményt nyilvánítani, kiábrándult a politikából vagy megfélemlített.

Nyíregyháza – Kimondjuk és megoldjuk a problémákat! Így hangzik a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2014-es választási szlogenje – kezdte ifj. Földi István országgyűlési képviselő-jelölt, majd „kimondta”: a rendszerváltás óta eltelt 24 év politikája oda vezetett, hogy a magyarok sokasága nem mer vagy nem akar véleményt nyilvánítani, kiábrándult a politikából vagy megfélemlített. – Az alattomos „suttogó” politika a munkahelyeken is tetten érhető. A dolgozók félnek részt venni nyilvános demonstrációkon, lakossági fórumokon, mert másnap – mondvacsinált okokra hivatkozva – könnyen az utcán találhatják magukat. Volt, akit nyomatékosan arra „kért” a munkaadója, hogy meggyőződésével ellentétesen cselekedjen, például írja alá a rezsicsökkentési ívet. A Jobbik felháborítónak tartja ezt, a munkájukat, családjukat féltő állampolgároknak pedig azt üzeni: ne feledjék, hogy a szavazófülke magányában maguk dönthetnek majd a sorsukról, jövőjükről április 6-án – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!