Életstílus

2013.01.11. 11:09

Napfény, szex és gyanakvó szülők: Brutális reality az angol tévében

A műsorban fiatalok buliznak önfeledten és gyakran ruha nélkül. Mindezt szüleik pár méterrel odébb, a színfalak mögül nézhetik végig. Meztelenkedés és dráma, a siker már most borítékolható.

A műsorban fiatalok buliznak önfeledten és gyakran ruha nélkül. Mindezt szüleik pár méterrel odébb, a színfalak mögül nézhetik végig. Meztelenkedés és dráma, a siker már most borítékolható. A 19 éves Jemma félmeztelenül táncol a színpadon, egészen addig, amíg a biztonságiak véget nem vetnek önfeledt szórakozásának. Ilyen és ehhez hasonló jeleneteket nézhetnek végig a szülők csemetéikről, no és persze a nézők is, a BBC új filmjében, a Sun, Sex and Suspicious Parents-ben (Napfény, szex és gyanakvó szülők).

A filmecske két csoportot követett figyelemmel, akik a mallorcai bulinegyedben csaptak a lecsóba, anélkül hogy tudták volna, hogy szüleik végig figyelemmel kísérik szórakozásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!