Bronzmeccset nyertek elszántsággal

A boldog sportolók és szurkolók
A boldog sportolók és szurkolók
Pócspetri, Fonyódliget – A kísérőtanárok vezetésével egy maroknyi szurkolótábor biztatta a lányokat.

Az előkelő harmadik helyet szerezte meg a pócspetri KOSZISZ Királyfalvi Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda leány labdarúgócsapata a napokban Fonyódligeten megrendezett Diákolimpia országos döntőjében. A III-IV. korcsoportos fiatalok három éve dolgoznak együtt, és számtalanszor bizonyították, hogy nagyszerű eredményekre képesek.

A legjobb négy között

A hét lány az elmúlt három év alatt a diákolimpia körzeti döntőin is felhívta magára a figyelmet kiváló teljesítményével. Az idei tanévben harmadik alkalommal nyerték meg a nyírbátori Báthory István Katolikus Gimnázium által megrendezett Szent István labdarúgó kupát. Az idén a körzeti és a megyei döntőt megnyerve bejutottak a diákok az országos döntőbe.

Az ország 307 csapata közül a legjobb húsz mérhette össze tudását Fonyódligeten. A megmérettetést négy csoportban rendezték meg. A csoportmérkőzések után a petri lányok a saját csoportjuk élén fejezték be az első nap küzdelmeit. A második napon, az egyenes kieséses rendszerben, az első mérkőzést megnyerve a legjobb négy közé jutottak. Az elődöntőt elveszítve a bronzmeccsen bizonyították elszántságukat és küzdeni akarásukat.

KM

A csapat tagjai

Barta Boglárka, Mitruska Noémi, Mocsár Vanessza, Pekk Panna, Balogh Panna, Kovács Vivien és Májer Ildikó. A csapat felkészítő tanára: Nagy Lászlóné.
hirdetés