Sport

2013.06.19. 14:41

Csütörtöktöl tárgyalnak a Spartacus jelenlegi focistáival

Hamarosan kiderül, hogy milyen kerettel kezdheti el majd a munkát Lucsánszky Tamás.

Hamarosan kiderül, hogy milyen kerettel kezdheti el majd a munkát Lucsánszky Tamás. Nem könnyű szülés... Miként arról beszámoltunk, a Nyíregyháza Spartacus vezetői tárgyalásba kezdtek a nyíregyházi önkormányzattal a jövőt illetően. Első információnk szerint hétfőn történt volna meg az a középtávú elképzeléseket magában foglaló tárgyalás, ám ez átcsúszott még keddre is, és szerdán sem kaptunk végleges, konkrétumnak nevezhető híreket.

Ami viszont biztos: a játékosok közül többen nyaralnak, Germán Tamás rehabilitációs edzéseken vesz részt, fakultatív módon többen is futnak, konditermeznek. A hét elején a fővárosban leendő új játékosokkal is tárgyaltak a vezetők A felkészülés július elsején kezdődik, ám arról, hogy ki mennek és kik maradnak még nincs hivatalos információ.

Az érvényben lévő szerződések alapján június 25-ig kell döntenie a klubnak az opciós jog érvényesítéséről, addigra így, vagy úgy dönteni kell a jelenlegi keret tagjaival. Csütörtökön viszont már ebben is lesznek lépések, hiszen Lucsánszky Tamás vezetőedző elkezdi a tárgyalásokat a játékosokkal.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!