Búcsú a nikotintól

Nyíregyháza - Ha megszabadítja a dohányosokat szenvedélyüktől, igazi csodamasina lehet.

Örömmel tölt el a tudat, hogy nem kell trükköket, népi gyógymódokat követnem azért, hogy sikerüljön letennem a cigarettát. Szerencsésnek érzem magam, mert bár a környezetemben csaknem mindenki dohányzott, én még sem váltam a füstölgés rabjává.

A szakemberek pedig azt mondják, aki a felnőtt kor küszöbéig nem lett megszállott dohányos, azt valószínűleg elkerüli e káros szenvedély. De vannak elegen, akik menekülnének szívesen a rabságból, többször próbálták is, de valahogy mégsem megy a nikotintól való szabadulás.

Ne gondolják, hogy nincs segítség. Bár én kicsit szkeptikus vagyok, de ma amikor pénzért vonzóbb domborulatokat, akár szebb pofikát is vásárolhatunk, meg sem lepődöm azon, hogy szenvedésmentes, gyors és tartós leszokást ígér egy csodamasina.
A gép tulajdonosa, a terápiát is végző Szaráka József elmondta, a szerkezet elektromágneses hullámokkal dolgozik. Mellékhatása nincs, s segítségével akár 4 nap alatt megszabadulhat bárki a cigarettától.

– A biofizika összefüggéseit használjuk arra, hogy megszüntessük a nikotin utáni éhséget. S a páciensek nem csak a hiányérzettől szabadulnak meg, hanem – ha minden útmutatót betartanak – a méreganyagoktól is.

Egy kis elmélet

Szaráka úr elmondta azt is, hogy a rendkívül hatékony kezelés az elektromágneses rezgések stimulálásán alapul. Minden élőlény ilyen rezgéseket ad ki, és fogad be. A készülék ezeket leolvassa, és az egészséges, de gyenge rezgéseket felerősíti, a kórosakat pedig kioltja.

 A kezelés során nem juttatnak gyógyszert, sem nikotint a szervezetbe. A leszokási arány 90 százalékos, de a módszer kismamáknak, peacemaekert viselőknek nem ajánlott.

Szívesen meggyőződnék magam is a csodáról, de mint mondottam, nincs rá szükségem. Viszont kíváncsi vagyok, sikerült-e valakinek pusztán fizikával, akaraterő nélkül letennie a nikotinrudat.

Ismerőseim közül valakit biztosan rábírok arra, hogy próbálja ki ezt az okos kis szerkentyűt. De a kezelésre el ne induljon az utolsó (?) félig szívott cigarettája nélkül, ennek ugyanis fő szerep jut a terápia során.
PV
hirdetés